I+D+i

Αναπαραγωγή Βίντεο

Φροντίζουμε τα πόδια των παιδιών σου.

Ένα άριστο παπούτσι που προσαρμόζεται στις αληθινές ανάγκες ενός ποδιού σε συνεχή ανάπτυξη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας είναι να συμβάλλουμε στην καλύτερη παιδική ανάπτυξη, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας της εμβιομηχανικής του αναπτυσσόμενου ποδιού, μοιράζοντας αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα,

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ.

ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ

Ερευνούμε μαζί με το IBV πώς εξελίσσεται το σχήμα του ποδιού στα μωρά, λαμβάνοντας υπόψη το κουντεπιέ, πώς διαμορφώνεται η καμάρα του ποδιού και τα ποσοστά ανάπτυξης. Τα συμπεράσματα της μελέτης μας έδωσαν επιστημονικά στοιχεία για να σχεδιάσουμε ένα αξιόπιστο παπούτσι που να προσαρμόζεται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του ποδιού.

Ορισμός των σταδίων ανάπτυξης του περπατήματος.

ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: Εξασφάλιση του ελέγχου της μυικής ισορροπίας και εξασφάλιση και ωρίμανση του περπατήματος. Ορθοστασία, μικρά έως μεγάλα επεισόδια χωρίς βοήθεια και αυτόνομο σταθερό περπάτημα. Καθιστή θέση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΙΟΥ: Ευαίσθητο, διερευνητικό όργανο και φέρουσα κατασκευή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ: Προστασία από το κρύο και τις μηχανικές βλάβες. Σταθερότητα, κατανομή πιέσεων και απορρόφηση κραδασμών σε μη ελεγχόμενα περιβάλλοντα.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Ευελιξία για την κίνηση του ποδιού. Πρόσφηση στη μύτη για την προώθηση στο μπουσούλημα. Πρόσφηση στη μύτη για την προώθηση στο μπουσούλημα. Σταθερή βάση για τη διασφάλιση της ισορροπίας, τριβή με το έδαφος για την αποφυγή των γλιστρημάτων. Πολύ περιορισμένο βάρος.

ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: Ανάπτυξη περπατήματος. Αύξηση και διαφοροποίηση της φυσικής δραστηριότητας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΙΟΥ: Φέρουσα κατασκευή με αναπτυσσόμενη και ποικίλη δραστηριότητα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ: Προσαρμογή στο σχήμα και στις κινήσεις του ποδιού παρέχοντας διάφορα λειτουργικά οφέλη.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Ελαφρύ και εύκαμπτο παπούτσι. Πρέπει να επιτρέπει τη ρύθμιση παρέχοντας κράτημα στο πόδι. Πρέπει να παρέχει ευστάθεια και μέτρια απόσβεση, να διασφαλίζει τη σωστή τριβή με το έδαφος και αυξημένη αναπνευσιμότητα. Πρέπει να αντέχει στην εντατική χρήση.

ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: Ανάπτυξη περπατήματος. Αύξηση και διαφοροποίηση της φυσικής δραστηριότητας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΙΟΥ: Φέρουσα κατασκευή με αναπτυσσόμενη και ποικίλη δραστηριότητα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ: Προσαρμογή στο σχήμα και στις κινήσεις του ποδιού παρέχοντας διάφορα λειτουργικά οφέλη.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Ελαφρύ και εύκαμπτο παπούτσι. Πρέπει να επιτρέπει τη ρύθμιση παρέχοντας κράτημα στο πόδι. Πρέπει να παρέχει ευστάθεια και μέτρια απόσβεση, να διασφαλίζει τη σωστή τριβή με το έδαφος και αυξημένη αναπνευσιμότητα. Πρέπει να αντέχει στην εντατική χρήση.


ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ

To Biomecanics κατασκευάζεται με συστατικά ελεύθερα φθαλικών ενώσεων, χρωμίου και νικελίου, χρησιμοποιώντας κόλλες νερού. Στους σχεδιασμούς αφαιρούμε τα μικρά αφαιρούμενα κομμάτια που μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά. Συμμόρφωση με τον κανονισμό του νόμου για τα παιχνίδια.

BIOGATEO:

Προσφέρουν θερμική και μηχανική άνεση (χωρίς πιέσεις ούτε φθορές) για την προστασία του ποδιού σε μη ελεγχόμενα περιβάλλοντα. Ό,τι πιο κοντινό στο περπάτημα χωρίς παπούτσια, δεν εμποδίζουν τη φυσική και κινητική ανάπτυξη του ποδιού.


ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΙΠΕΔΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ.
Τελείως επίπεδη, αφού το μωρό δεν έχει αναπτύξει ακόμα σε αυτό το στάδιο την καμάρα του ποδιού.

Με το να είναι αφαιρούμενη, επιτρέπει τον αερισμό του παπουτσιού και διευκολύνει τη μέτρηση του ποδιού.

ΕΥΚΑΜΨΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η σόλα διευκολύνει την κίνηση του ποδιού σε όλες τις κατευθύνσεις: κάμψη, ραχιαία κάμψη και συστροφή, για να μην περιορίζεται η υψηλή κινητικότητα του ποδιού και να επιτρέπεται η μετάδοση των ερεθισμάτων.

ΤΡΙΒΗ
Το αυλακωτό σχέδιο της σόλας στη ζώνη του μεταταρσίου παρέχει το κατάλληλο κράτημα που επιτρέπει την ώθηση στο μπουσούλημα.

ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ
Ο μαλακός σταθεροποιητής και η πιο φαρδιά βάση στη φτέρνα επιτρέπουν στο μωρό, μέσω των δικών του δομών, να ελέγξει τη μεσοπλευρική κίνηση του ποδιού και να διατηρήσει την ισορροπία στα πρώτα του βήματα.

Αυτή η καινοτομία εξαλείφει τα ενισχυτικά εξαρτήματα ή τις εσωτερικές ενισχύσεις που καταπονούν τη φτέρνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ
Οι διατάξεις κλεισίματος επιτρέπουν τη ρύθμιση λαμβάνοντας υπόψη τις μορφολογικές αλλαγές που παράγονται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και των διαφορετικών στάσεων που υιοθετούν τα μωρά.

Το σύστημα διατάξεων κλεισίματος με βέλκρο αποτρέπει τα γδαρσίματα και διευκολύνει την ευκαμψία. Η γλώσσα με εσωτερική επένδυση αποτρέπει τις υπερβολικές πιέσεις στη ράχη του ποδιού.

Στους σχεδιασμούς αφαιρούμε τα μικρά αφαιρούμενα κομμάτια που μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα μικρότερα παιδιά. Συμμόρφωση με τον κανονισμό του νόμου για τα παιχνίδια.

BIOEVOLUTION:

Ανθεκτικό και άνετο παπούτσι για συνεχή χρήση που το καλαπόδι του προσαρμόζεται στα μορφολογικά χαρακτηριστικά των ποδιών των μωρών μέσω ανθρωπομετρικών 3D δεδομένων του παιδικού ευρωπαϊκού πληθυσμού.

 

ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ
Τα πόδια δεν αναπτύσσονται το ίδιο σε καθορισμένα στάδια. Το εξελισσόμενο καλαπόδι του Bioevolution λαμβάνει υπόψη αυτές τις διακυμάνσεις με ένα παπούτσι πιο προσαρμοσμένο στην ανάπτυξη του ποδιού.

ΕΥΚΑΜΨΙΑ
Η σόλα με τις αυλακώσεις κάμψης και τριβής επιτρέπει την ευκαμψία κατά την ωρίμανση του περπατήματος.

ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ
Ο μαλακός σταθεροποιητής και η πιο φαρδιά βάση στη φτέρνα μειώνονται όταν το περπάτημα του μωρού έχει πλέον σταθεροποιηθεί.

ΦΘΟΡΑ
Έχουν αναλυθεί τα μοτίβα φθοράς των παπουτσιών σε μωρά αυτής της ηλικίας και έχει σχεδιαστεί μια ενίσχυση στη μύτη για καλύτερη αντίσταση στην επαφή του παπουτσιού.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ
Σχεδιάζουμε ένα παπούτσι ικανό να αντέξει στην εντατική χρήση προσφέροντας από την πλευρά του μεγάλη ελευθερία κίνησης.

ΡΥΘΜΙΣΗ
Το σύστημα διατάξεων κλεισίματος με βέλκρο αποτρέπει τα γδαρσίματα και διευκολύνει τη ρύθμιση του παπουτσιού. Η γλώσσα με εσωτερική επένδυση αποτρέπει τις υπερβολικές πιέσεις στη ράχη του ποδιού.

 

Αναπτυγμένο μαζί με το IBV
(Ινστιτούτο Εμβιομηχανικής της Βαλένθιας)

Στην Biomecanics ερευνούμε συνέχεια μαζί με το Ινστιτούτο Εμβιομηχανικής της Βαλένθιας. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών σχεδιασμού και ανάπτυξης, χρησιμοποιούμε βάσεις ανθρωπομετρικών 3D δεδομένων του παιδικού ευρωπαϊκού πληθυσμού ώστε να προσαρμόζουμε το σχήμα και τις διαστάσεις του παπουτσιού στο σχήμα του ποδιού του μωρού.

Επιπλέον πραγματοποποιούμε μελέτες μοτίβων κίνησης και αναλύουμε την αλληλεπίδραση του ποδιού με το έδαφος για να προσδιορίσουμε ποιες είναι οι ζώνες μεγαλύτερης φθοράς της σόλας και έτσι να προσαρμόσουμε αυτές τις ζώνες φθοράς στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης.

Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής δουλειάς είναι ένα παιδικό παπούτσι που προσαρμόζεται στα μορφολογικά χαρακτηριστικά του ποδιού του μωρού και εξελίσσεται μαζί του σε κάθε στάδιο.

Διαφυλάσσει τη σωστή ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων του μωρού χωρίς να παραβλέπει κάτι πολύ σημαντικό. Ένα παπούτσι τέλειο και προσαρμοσμένο στις αληθινές ανάγκες ενός ποδιού σε διαρκή ανάπτυξη.

Με έτος ίδρυσης το 1976, το Ινστιτούτο Εμβιομηχανικής της Βαλένθιας (IBV) είναι ένα τεχνολογικό κέντρο αφιερωμένο στη μελέτη της συμπεριφοράς του ανθρώπινου σώματος και της σχέσης του με τα προϊόντα, τα περιβάλλοντα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι.

Για να το πετύχει, το IBV συνδυάζει γνώσεις προερχόμενες τόσο από την εμβιομηχανική όσο και από την εργονομία ή τη συναισθηματική μηχανική.

Η Biomecanics συνεργάζεται με την Ισπανική Ένωση Φροντίδας Παιδιών (AEEP), ένα ινστιτούτο αφιερωμένο στη φροντίδα της υγείας και της ζωής του μωρού. Ιδρύθηκε το 1987 από επαγγελματίες που μοιράζονται γνώσεις και ανησυχίες τακτικά.

Η συνεργασία μας με την AEEP μας παρέχει την καλύτερη πηγή έμπνευσης και πληροφόρησης: κάτι που μας ενθαρρύνει να καινοτομούμε στην ανάπτυξη κάθε νέου μοντέλου.

Κύλιση προς τα επάνω